Іван Ордець ще не дебютував за московське Динамо / фото: fcdynamo.ru

Захисник Іван Ордець, який в літнє міжсезоння перейшов з "Шахтаря" у московське "Динамо", висловився про реакцію українських вболівальників на свій трансфер, а також назвав українців і росіян братами.

Про це Ордець сказав в інтерв'ю російському сайту Sport24.ru.

"Знав, що так буде. Припускав, як деякі сприймуть перехід. Перший тиждень просто не читав коментарі. Я проглядав коменти і бачив фотки тих, хто їх залишає. Там же більшість - підлітки! Життя ще не прожили, по 12-15 років. Батьки навіть не знають, що їх діти пишуть дорослим. Виховання погане", - сказав Ордець.

Відео дня

Читайте також"У нас в країні війна": футболіст Динамо не зрозумів рішення Ракицького поїхати в Росію

"Сім'я хвилювалася не за мене, а за те, що подумають люди. Не відмовляли. У мене в Росії живуть знайомі, ми в контакті. Я питав, як тут ставляться до українців. Ракицький і Данченко сказали, що нормально, хвилюватися не має про що, і через тиждень-два все забудеться. Собаки гавкають, караван іде", - також зазначив футболіст.

Ордець також сказав, що не хоче ворожнечі між українцями і росіянами:

"Сподіваюся, найближчим часом це закінчиться, і люди заживуть мирно. Наші народи всю свою історію йшли поруч, і я не хочу ворожнечі. Росіяни і українці - брати? Сто відсотків".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Ордець не дебютував за московське "Динамо" в п'яти матчах поспіль.