Під керівництвом нового тренерського штабу Динамо двічі зіграло внічию / фото: ФК Динамо Київ

Гравці Динамо незадоволені вимогами нового тренерського штабу команди на чолі з Олексієм Михайличенком.

Про це в програмі "Циганик Live" на YouTube повідомив журналіст Ігор Циганик.

"Після матчу з "Зорею" у роздягальні "Динамо" була серйозна розмова. Точно знаю, що деякі футболісти висловили претензії тренерському штабу. Мовляв, вони не зовсім розуміють, як готуються до матчів, і що від них вимагає тренер", - сказав Циганик.

"При Хацкевичі від них потрібували зовсім іншої гри. Зараз вимоги інші - вихід з оборони за рахунок довгих передач. Потрібно бути функціонально готовим, для цього гравці пройшли дуже важкий період дворазових тренувань. Йде робота над фізикою, і провал у другому таймі матчу з "Зорею" пов'язаний саме з тим, що команда грала на тлі навантажень", - додав журналіст.

Читайте такожЗоря - Динамо: відеоогляд матчу УПЛ

Циганик підкреслив, що серед футболістів є багато незадоволених вимогами Михайличенка:

"Футболістам потрібно перенавчатися, і поки що вони не можуть прийти до спільного знаменника з головним тренером щодо того, що вони повинні робити. Невідомо, чи готові футболісти функціонально виконувати те, що від них буде вимагати Михайличенко. Проблеми є, і просто "перетиснути" футболістів не вийде. Наскільки мені відомо, зараз серед футболістів є досить багато незадоволених тим, яку гру будує Михайличенко", - додав журналіст.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Динамо" розпрощалося з сербським захисником.