Олексій Михайличенко залишився задоволений самовіддачею гравців Динамо / фото: ФК Динамо Київ

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко на прес-конференції прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі 1/8 фіналу Кубка України проти "Шахтаря".

Слова Михайличенко наводить dynamo.kiev.ua.

"На мій погляд, вийшла гра, гідна фіналу. Не важливо, якою була сьогодні стадія турніру - зустрічалися два принципових суперника, які показали добротний футбол з гарним рівнем інтриги і великою кількістю емоцій, створивши при цьому багато хороших моментів", - зазначив Михайличенко.

Відео дня

Тренер залишився задоволений не лише результатом, але і грою своїх підопічних:

"Звичайно ж, я задоволений тим, що ми продовжуємо боротьбу за Кубок України і переграли принципового суперника, показавши при цьому, на мій погляд, хороший, пристойний футбол. Шкода, що, маючи на стадії атак відмінні передумови для хороших швидких комбінацій, ми не зуміли в цих ситуаціях довести справу до голів. Але в обороні вся команда зіграла надійно, зібрано".

Читайте такожДинамо в овертаймі вибило Шахтар з Кубка України (відео)

"Вдячний хлопцям за гру: з їх боку самовіддача і відповідальність були підвищеними. З цим вони сьогодні впоралися просто чудово! В цілому ж, вважаю, вони заслужили цю перемогу", - додав Михайличенко.

Тренер "Динамо" також зазначив, що не хотів би, щоб "Динамо" і "Шахтар" розводили на ранніх стадіях Кубка:

"Мені дуже подобається ставлення до національного Кубку в Англії, Німеччині, де команди будь-ліги мають шанси пройти як завгодно далеко по сітці турніру. Всі повинні бути в рівних умовах. Тому вважаю, що розводити "Динамо" і "Шахтар" не варто. Так, сьогодні був не фінал, але це був справжній кубковий матч, який, впевнений, сподобався всім вболівальникам. Кубок повинен бути Кубком".

Нагадаємо, "Динамо" здобуло перемогу в додатковий час з рахунком 2:1.

УНІАН раніше опублікував відеоогляд і повне відео матчу "Динамо" - "Шахтар".