Роман Зозуля в матчі проти Райо Вальєкано / marca.com

Віце-президент "Альбасете" Віктор Варела в деталях розповів про ситуацію з зупинкою матчу 20-го туру Сегунди проти "Райо Вальєкано" через образи на адресу українського форварда Романа Зозулі.

Матч був зупинений через те, що фанати "Райо Вальєкано" скандували "Зозуля - й*****й нацист".

"Рішення про зупинку матчу було прийняте арбітром, але ми погодилися. Ми вирішили разом зберегти спортивні цінності, вважаємо, що умови для матчу були не належні. Зозуля плакав у перерві, найкращим рішенням було захистити нашого футболіста", - сказав Варела, передає 5maseldescuento.es.

Відео дня

Читайте також"Ї*****й нацист": матч чемпіонату Іспанії перервано через образи на адресу українця Зозулі

"Арбітр сказав, що їм потрібно припинити образи. Всі були згодні з прийнятим рішенням. Президент "Райо" висловив жаль і побажав всього найкращого Зозулі", - додав президент "Альбасете".

Він також підкреслив, що Зозуля" "дуже постраждав": "Для нього це важка ситуація. Він відмінний гравець і хлопець, ми хочемо, щоб він міг грати без такого тиску".

Варела заявив, що "Альбасете" готовий дограти матч, якщо гравці клубу не постраждають:

"Федерація прийме рішення, але для нас немає проблем дограти другий тайм, ми гарантуємо захист своїх гравців. Ми будемо готові дограти матч, якщо будуть забезпечені належні умови. Не вважаю, що потрібно якось карати "Райо", адже клуб мав зразкову поведінку".

Матч "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений після першого тайму (0:0).

Нагадаємо, раніше в 2017 році фанати "Райо Вальєкано" зірвали трансфер Зозулі в свій клуб, звинувативши його в нацизмі.