Кравець повернувся до Динамо в серпні / фото ФК Динамо Київ

Нападник Артем Кравець спростував неофіційні причини того, чому він покинув "Динамо" лише через один місяць після повернення до київського клубу.

Читайте такожУкраїнський нападник Кравець покинув Динамо, зігравши тільки в одному матчі

Футболіст висловився в сторіс на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

"Як же мені "подобаються" такі інсайди. Через таких дилетантів і складається негативне ставлення до ЗМІ у людей. Мало того, що ви нахабно брешете, так ще й намагаєтеся очорнити керівництво клубу і тренера перед такою важливою грою. 

1. Мене ніхто не виганяв з клубу. 2. Мої фізичні кондиції одні з найкращих в моїй кар'єрі, і я ні на одному тренуванні не був гіршим. 3. Всі трансфери в "Динамо" проходять за згодою тренера, не потрібно фантазувати, думайте головою", - написав Кравець.

Раніше інформацію про погану фізичну форму і рішення Луческу відмовитися від послуг футболіста розповсюдив Telegram-канал "Динамо Київ Inside", тоді як офіційно в клубі заявили, що Кравець має намір перейти до команди, де зможе отримувати більше ігрового часу, ніж у Києві.

Артем Кравець: головне

  • Кравець тільки 20 серпня повернувся в "Динамо". Він встиг зіграти лише в одному офіційному матчі, вийшовши на заміну в грі УПЛ проти "Львова".
  • Кравець є вихованцем "Динамо" і дебютував за киян ще у 2007 році.
  • Форвард також пограв за київський "Арсенал", німецький "Штутгарт", іспанську "Гранаду", а попередні два з половиною роки провів у турецькому "Кайсеріспорі".