Мірча Луческу зазначив, що після перерви команда почала діяти правильно / фото Динамо Київ

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Львовом" в 3-му турі УПЛ.

Слова Луческу наводить офіційний сайт "Динамо".

Румунський тренер зазначив, що заміни, які він провів у перерві, були заплановані:

Відео дня

"Я вирішив дати по 45 хвилин гравцям, щоб вони були в тонусі. Природно, їх вихід додав якості, швидкості і нового імпульсу".

Читайте такожДинамо вирвало перемогу в непростому матчі зі Львовом (відео)

Наставник "Динамо" пояснив, що не вийшло у команди в першому таймі:

"По-перше, шість нових гравців і звичайно, це дуже багато для відносин на полі. Зовсім різні гравці, і дуже складно вписуватися в гру. Я їм повинен довіряти, багато з них пропустили збір перед початком чемпіонату. По-друге, вони не грали в те, у що ми домовлялися. Вони грали в інший футбол", - сказав Луческу.

Румунський тренер зазначив, що після перерви ситуація змінилася:

"У другому таймі вийшли інші футболісти і вони почали діяти правильно, я їм говорив, що команда суперника пресингує, грає один в один для того, щоб піти з-під цього пресингу, потрібно грати довгими передачами".

"У другому таймі 4-5 разів зіграли і відразу з'явилися моменти біля чужих воріт. На жаль, не змогли використати флангові зони наші крайні захисники в першому таймі. Я їм говорив, що там будуть вільні зони і ми повинні їх використовувати. Я тому і поставив Кендзьору і Миколенка на флангах, щоб вони допомагали нам в атаці. Миколенко це робив краще і частіше. Але, на жаль, він приймав невірні рішення в останньому відрізку", - додав тренер.

"У першому таймі ми багато імпровізували, не робили те, про що домовлялися. У другому таймі ми вже грали в інший футбол, з'явилися моменти, голи, і виграли цей складний матч", - підвів підсумки Луческу.

"Динамо" - "Львів": після матчу

  • "Динамо" вирвало перемогу в матчі проти "Львова" у кінцівці зустрічі. Микола Шапаренко забив зі штрафного, а потім асистував Владиславу Супрязі. Підсумковий рахунок - 3:1.
  • "Динамо" набрало 7 очок в трьох турах УПЛ і після гри зі "Львовом" піднялося на друге місце в таблиці.
  • Кияни провели п'ятий матч під керівництвом Мірчі Луческу. У них команда здобула чотири перемоги при одній нічиїй.
  • Вже 23 вересня команді Луческу в гостях належить провести перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Гента".