Колос проводить свій дебютний сезон у єврокубках / фото ФК Колос

"Десна" і "Колос" дізналися потенційних суперників у раунді плей-офф Ліги Європи, жеребкування якого відбулося сьогодні, 18 вересня.

"Десн" у разі виходу в раунд плей-офф у гостях зіграє проти переможця пари "Санкт-Галлен" (Швейцарія) - АЕК (Греція).

"Колос", якщо пройде третій етап кваліфікації, то на виїзді зустрінеться або з данським "Копенгагеном", або з польським "Пястом", які зіграють один проти одного в третьому раунді.

Відео дня

Матчі цієї стадії заплановано на 1 жовтня.

Читайте такожКваліфікація Ліги Європи: підсумки жеребкування раунду плей-офф

Нагадаємо, у третьому раунді кваліфікації "Десна" на виїзді зіграє з "Вольфсбургом", а "Колос" у гостях гратиме з хорватською "Рієкою". Доля путівок в раунд плей-офф визначиться за підсумками одного матчу.

Українські клуби в єврокубках 2020-2021: головне

  • Донецький "Шахтар" у Лізі чемпіонів стартує з групового етапу. Жеребкування пройде 1 жовтня, а матчі 1-го туру - 20/21 жовтня.
  • Віце-чемпіон України "Динамо" в Лізі чемпіонів вже подолало третій раунд кваліфікації, обігравши АЗ з рахунком 2:0. У раунді плей-офф, в якому буде розіграна путівка в груповий етап, кияни 23 і 29 вересня зустрінуться з бельгійським "Гентом".
  • "Зоря" представлятиме Україну на груповому етапі Ліги Європи. Луганчани дізнаються своїх суперників 2 жовтня, а перший матч проведуть 22 жовтня.
  • "Десна" розпочне свій шлях у кваліфікації Ліги Європи з третього раунду кваліфікації, де 24 вересня зустрінеться з "Вольфсбургом".

  • "Колос" став двадцятим українським клубом, який зіграв у єврокубках. Команда Руслана Костишина у другому раунді кваліфікації обіграла Грецький "Аріс" і 24 вересня на виїзді зіграє з хорватською "Рієкою".