Команда Вернидуба обіграла чинного чемпіона країни / фото: ФК Шахтар Солігорськ

Головний тренер солігорського "Шахтаря" Юрій Вернидуб прокоментував той факт, що чемпіонат Білорусі триває, попри пандемію коронавірусу.

Читайте такожКоманда українського тренера обіграла Динамо Мілевського в чемпіонаті Білорусі (відео)

Спеціаліста цитує Tribuna.com.

Відео дня

"У Білорусі в цьому році чемпіонат шикарний. Дивлюся, як грають інші команди, і не можу зрозуміти, що відбувається і як. Це ж клас. Пишуть, мовляв, немає футболу. Ну, хлопці, ви подивіться футбол.

Я завжди дивувався і мені подобався польський футбол, тому що в польському футболі чемпіонат завжди до останнього туру, до останнього туру там вирішується перше, друге і третє місце.

А що, зараз в Білорусі, не те ж саме? Ви подивіться, який накал, яка боротьба. Це супер. Нехай заздрять і нехай дивляться, що ми граємо. І вибирають класних футболістів собі в чемпіонати. Та ж Росія вважає, що у них супер чемпіонат. Треба показувати та продавати, поки є така можливість", - заявив Вернидуб.

Команда українського тренера в матчі чергового туру обіграла брестське "Динамо" з рахунком 2:0.

Для команди Вернидуба ця перемога стала другою в сезоні. "Шахтар" набрав 8 очок і піднявся на 11-те місце в турнірній таблиці.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що український захисник брестського "Динамо" Євген Хачеріді отримав тривалу дискваліфікацію.