Дніпро знову обіграв Кременчуг у матчі УХЛ / uhl.ua

У Кременчуці відбувся заключний поєдинок 32-го туру Української хокейної ліги – Парі-Матч, в якому лідер першості, херсонський «Дніпро» в овертаймі виграв у місцевого «Кременчука».

Гра завершилася з рахунком 1:2, повідомляє офіційний сайт ліги.

Як і прогнозувалося, зустріч першої та третьої команди чемпіонату видалася бойовою – ніхто не хотів поступатися. Тому обидва колективи в першу чергу думали про захист власних володінь. Стартовий період більше запам'ятався вилученнями і боротьбою на кожному клаптику льоду, ніж гострими гольовими моментами. Як підсумок – справедливі нулі на табло.

Відео дня

Друга 20-хвилинка не сильно відрізнялася від першої команди діяли до помилки свого суперника. Ініціатива відходила по черзі від одного клубу до іншого. І все-таки господарі майданчика забили на останній хвилині періоду. Віктор Тютченко втік у контратаку, віддав пас на Артема Шиманського, який точно кинув у дальній кут воріт Олега Петрова – 1:0.

Херсонці кинули всі сили в атаку після перерви. Оборона «Кременчука» стримувала натиск опонентів більше половини періоду, проте гравці «Дніпра» добилися свого. Андрій Жвачкін з передачі Миколи Коляди зрівняв рахунок за чотири з половиною хвилини до фінальної сирени. Заключні моменти поєдинку пройшли в гострій боротьбі, але результат на табло більше не змінювався.

Рахунок 1:1 означав те, що у четвертий раз з семи поєдинків командам потрібно було виявляти найсильнішого в овертаймі. У додатковий час набагато ближче до перемоги були підопічні Дмитра Підгурського: спершу воротар господарів Микита Гордюшин парирував булліт після фолу Олексія Зайцева, а потім врятував свою команду після виходу один на один від Миколи Коляди. В третій раз голкіпер був безсилим – Кирило Бондаренко вдало зіграв на добиванні і приніс своєму клубу таку потрібну перемогу.

Тепер відрив «Дніпра» від «Донбасу» складає три очки, але у донеччан гра в запасі. Наступні матчі в рамках чемпіонату УХЛ - Парі-Матч відбудуться 26 січня: 13:00 «Білий Барс» зіграє з «Дніпром», а в 17:00 «Донбас» прийме «Крижаних Вовків».

«Кременчуг» – «Дніпро» 1:2 ВІД (0:0, 1:0, 0:1, 0:1)

Шайби: 1:0 Шиманський (Тютченко), 39:20. 1:1 Жвачкін (Коляда), 55:29. 1:2 Бондаренко (Ромащенко), 63:47.