Новак Джокович / Tennis Australia

Новак Джокович обіграв у півфіналі Australian Open суперника з Франції - Люка Пуї - і вийшов у фінал змагань. Для перемоги першій ракетці світу знадобилося всього лише 1 година 23 хвилини. Матч завершився з розгромним рахунком 6:0, 6:2, 6:2.

Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

Таким чином, у неділю у фінальному поєдинку Відкритого чемпіонату Австралії зустрінуться провідні тенісисти планети Новак Джокович і Рафаель Надаль.

Відео дня

Читайте такожКривдниця Світоліної Осака вийшла у фінал Australian Open

Слід зазначити, що ці тенісисти зустрічалися між собою у фіналі в Мельбурні в 2012 році. Той поєдинок встановив рекорд за тривалістю для фіналів Великого Шолома - 5 годин 53 хвилини, завершившись перемогою Джоковича - 5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5.

Загалом же сербський і іспанський тенісисти провели між собою за кар'єру 52 зустрічі - 27 разів перемагав Джокович і 25 разів - Надаль. А ось на турнірах Великого Шолома перевага в іспанця - з рахунком 9-5 лідирує Надаль (4-3 на його користь у фіналах).

Рафаель Надаль / Tennis Australia

Додамо, що в рамках Australian Open-2019 Рафаель Надаль не програв за весь турнір жодного сету (у Джоковича дві програних партії).

Фінал пройде в неділю о 10.30 ранку за київським часом.