Кременчук обіграв Дніпро з великим рахунком у черговому матчі УХЛ / uhl.ua

У Кременчуці завершився матч півфінальної серії плей-офф Української хоккейної ліги, в якому Кременчук обіграв херсонський Дніпро.

Матч завершився з рахунком 4:1, повідомляє офіційний сайт ліги.

Матч кременчужани почали з бажанням повести у серії і сходу почали пресингувати суперника. На 12 хвилині зустрічі це вилилося в закинуту шайбу від Івана Савченка, який з близької відстані пробив Олега Петрова і відкрив рахунок у матчі.

Відео дня

У другій двадцятихвилинці «Дніпро» суттєво вирівняв гру, однак відіграти пропущену шайбу вони так і не змогли. А ось «городяни» змогли реалізувати свої моменти - Віктор Тютченко і Гліб Кривошапкин зробили рахунок 3:0 на табло і не залишили «Дніпру» шанси на перемогу.

У заключному відрізку матчі «Кременчуг» тільки затвердив свою перевагу у матчі, відправивши у ворота Олега Петрова ще одну шайбу. Лише на останніх секундах зустрічі Микита Макарицкий реалізував штрафний кидок і закинув єдину шайбу «Дніпра» в цьому матчі, встановивши підсумковий рахунок 4:1 на табло.

Зазначимо, що шостий матч серії до чотирьох перемог команди зіграють у Херсоні 24 березня в 17:00.

«Кременчук»-«Дніпро» 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Рахунок у серії: 3:2

Шайби: 1:0 Савченко (Красильников, Толстушко), 12:08; 2:0 Тютченко, 27:58; 3:0 Кривошапкин (Ефімочкін), 31:48; 4:0 Хришпенц (Фурса, Кисельов), 43:47; 4:1 Макарицкий (штраф. кидок), 59:11.