Збірна України зі спортивного покеру виграла Кубок Націй в Дубліні

Національна збірна України зі спортивного покеру повернулася з Ірландії з солідним трофеєм.

На престижному турнірі Кубок Націй в Дубліні українська команда виступала вперше, але це не завадило їй виграти змагання.

До складу збірної увійшли Андрій Любовецкий, Володимир Дрокин, Михайло Кедровський, Андрій Момот, Тимур Азізов, Роман Головко, а також PokerMatch Pro Ольга Ермольчева. Ольга, крім того, стала кращим гравцем турніру. За статистичними показниками вона перевершила своїх суперників у «матч-покер» і заслужено додала ще одну нагороду до списку своїх трофеїв.

Відео дня

За словами самих гравців, виграти дуже допомогла підтримка вболівальників. Вона стала можливою завдяки титульному спонсору збірної — PokerMatch, який надав медійну підтримку. В результаті за команду вболівали і в Дубліні, і в Україні.

Успіх на Кубку Націй виявився по-справжньому стрімким, адже покер визнаний видом спорту в Україні менше року тому. Якщо хтось і недооцінював нашу збірну з цього факту, то за рахунок своєї майстерності команда швидко змусила суперників переглянути ставлення до себе.

З перших ігрових сесій українці вирвалися в лідери і вже не дозволили нікому потіснити з першого місця. Відрив нашої команди від найближчого переслідувача в підсумковій таблиці склав 53 очки. Друге місце залишилося за господарями турніру — ірландцями, а третіми стали гравці зі збірної Німеччини.