Уламки вертольота / REUTERS

У мережі з'явилися фотографії з місця аварії вертольота, на борту якого перебував легендарний баскетболіст Кобі Браянт, його 13-річна донька Джанна і ще сім пасажирів, включаючи пілота.

Чоловік, який побажав залишитися невідомим, зробив фото відразу після аварії вертольота в Калабасасі та передав їх foxsports.com.

Очевидець розповів, що разом зі своїм другом катався на велосипедах, коли побачив падіння вертольота.

Відео дня

Читайте такожЖурнал Time присвятив обкладинку загиблому баскетболісту Браянту (фото)

"Був туман, і ми почули, що вертоліт летить низько. Він вийшов з туману і врізався в схил гори приблизно в 60 метрах від того місця, де ми знаходилися. Після зіткнення з'явилася величезна вогненна куля. Одна з дверей вертольота впала приблизно за п'ять метрів від нас. Деталі були повсюди, від вертольота практично нічого не залишилося", - розповів очевидець.

Він зазначив, що вони з другом "кинулися до вертольота, щоб подивитися, чи можемо ми чимось допомогти", але зрозуміли, що в результаті аварії ніхто не вижив. "Друг подзвонив у 911, і ми залишалися на місці трагедії до прибуття пожежного вертольота", - сказав чоловік.

"Ми не знали, що в вертольоті був Кобі Браянт, поки не повернулися на велопарковку. Сам той факт, що розбився вертоліт з людьми, вже був для нас справжнім шоком", - додав він.

На фото, які зробив очевидець, можна побачити уламки вертольота і бурхливий вогонь.

foxsports.com.au
foxsports.com.au

Нагадаємо, авіакатастрофа сталася вранці 26 січня в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США).

УНІАН також повідомляв про те, що сталі відомі імена всіх загиблих в результаті авіакатастрофи.