ROG Phone 7D обійшов Galaxy S23 Ultra в бенчмарку Geekbench / фото ASUS

У базі популярного бенчмарку Geekbench, який використовується для тестів сучасних флагманів, з'явилися результати тестів поки ще не анонсованого ігрового смартфона ASUS ROG Phone 7D. Очікується, що його покажуть у третьому кварталі цього року.

Згідно з базою, смартфон обладнаний процесором Snapdragon 8 Gen 2 з частотою до 3,19 ГГц, 16 ГБ оперативної пам'яті й працює під управлінням системи Android 13. До слова, тогорічний ROG Phone 6D відрізнявся від звичайного ROG Phone 6 використанням чіпа MediaTek замість Qualcomm.

  • Протестований смартфон набрав в Geekbench 2012 бали в однопотоковому тесті – це вперше, коли Android-смартфон зумів перевищити позначку в 2000 балів.
  • Найближчим конкурентом є Samsung Galaxy S23 Ultra, який трохи не дотягує до цієї позначки. 
  • У багатоядерному режимі ROG Phone 7D видає не менш вражаючі 5697 балів проти приблизно 5200 у Galaxy S23 Ultra.

Втім, до новенького iPhone 14 Рго, який працює на базі платформи A16, Android-пристроям ще далеко з його 2500+ і 6500+ балами відповідно.

Відео дня

Джерело: MySmartPrice

ASUS ROG Phone – що потрібно знати перед покупкою

ASUS зазвичай запускає два продукти в ігровій лінійці ROG на рік. Влітку виходять звичайні ROG Phone, а восени пристрої серії "D". Це одні з найпотужніших і найдорожчих ігрових смартфонів, доступних на ринку.

Разом з тим смартфони, на подив, демонструють топову автономність. Відомий профільний портал Tom's Guide назвав ROG Phone 6 Pro "чемпіоном автономності" у 2022 році. При безперервному використанні в режимі 167 Гц батареї смартфона вистачає на 15 годин і 30 хвилин. 

Вас також можуть зацікавити новини: