Xiaomi 11T і Poco F4 отримали стабільну прошивку MIUI 14 / фото Xiaomi

Прошивка MIUI 14 була анонсована у грудні 2022 року. З 2023-го Xiaomi почала активно розсилати оновлення за межами Китаю, і сьогодні апдейт став доступний для моделей Xiaomi 11T і Poco f4.

Обидві версії працюють на базі Android 13 і вимагають для установки близько 3,5 ГБ вільної пам'яті. Разом з оновленням смартфони отримали грудневий патч безпеки, повідомляє портал GSMArena.

Ще раніше стабільну версію MIUI 14 отримали смартфони лінійки Xiaomi 12, MIX Fold 2 і серії Redmi K50. Згодом система вийде для інших пристроїв, а також планшетів серії Xiaomi pad 5 і Redmi pad.

Відео дня

Як оновити свій Xiaomi до останньої версії MIUI

За замовчуванням, всі смартфони на Android, і не тільки Xiaomi, перевіряють наявність актуальних оновлень. Регулюється ця функція спеціальною галочкою. Перевірити, чи включена вона, можна по шляху: "Система" → "Про пристрій" → "Про телефон" → "Версія MIUI".

Коли вийде свіжий апдейт, вам прийде сповіщення. Потрібно лише натиснути по спливаючому повідомленні та підтвердити дію. У випадку, коли підтвердження довго немає, смартфон оновиться самостійно, поки ви не користуватиметеся ним. Зазвичай, такий процес відбувається вночі.

Скріншот

Детальніше про MIUI 14

Тепер фірмова оболонка "сяомі" займає менше місця в пам'яті та більш енергоефективна, архівує застосунки, якими користувачі рідко користуються і дозволяє видаляти практично будь-яку з попередньо встановлених програм.

Також MIUI 14 отримала нові великі іконки (розмір значків можна змінювати) і віджети, а на головний екран можна вивести цифрового вихованця – це "оживляє" робочий стіл.

Вас також можуть зацікавити новини: