На Тернопільщині рятувальники понад дві години гасили масштабну пожежу в цеху з виробництва деревного вугілля (фото)

На Тернопільщині рятувальники понад дві години гасили масштабну пожежу в цеху з виробництва деревного вугілля.

Як повідомили УНІАН в центрі пропаганди територіального управління ДСНС в Тернопільській області, сьогодні 11 квітня о 3.29 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу будівлі цеху з виготовлення деревного вугілля в с. Старий Скалат Підволочиського району. 

На виклик негайно вирушив черговий караул 24-го державного пожежно-рятувального поста з м. Склат. На момент прибуття рятувальників площа горіння становила орієнтовно 500 м кв., пожежа швидко набирала обертів.

Відео дня

Враховуючи складність пожежі, було прийняте рішення про залучення до гасіння додаткових сил та засобів. На підмогу скалатським вогнеборцям прибув черговий караул 20-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт. Підволочиськ. Всього на місці події працювали дві одиниці пожежно-рятувальної техніки та 12 осіб особового складу підрозділів УДСНС та одна автоцистерна місцевого приватного підприємства, надана для підвезення води.

О 4.35 спільними зусиллями пожежу на площі 500 м кв. вдалось локалізувати, а о 5.44 її було повністю ліквідовано. Під час гасіння врятовано два складські приміщення даної будівлі.

Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі близько 500 м кв., 5 т деревного вугілля, два складських приміщення та автонавантажувач.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

На Тернопільщині рятувальники понад дві години гасили масштабну пожежу в цеху з виробництва деревного вугілля (фото)