23-24 травня відбудеться Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина INVEST – 2019».

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, на заході очікують представників близько 30-ти країн світу та іноземних бізнес-партнерів.

Перший день форуму пройде у Збаразькому замку, де відбудеться презентація Інвестиційного порталу Тернопілля, Концепції розвитку Міжнародного аеропорту Тернопіль та ряду інвестиційних проектів за наступними напрямками: «Агропромисловий комплекс: нові інвестиційні можливості», «Розвиток туризму та креативних індустрій», «Інновації в галузі диверсифікації джерел енергії на базі біоресурсних технологій», «Розвиток ІТ-індустрії – кращі практики», «Розвиток міста Тернопіль».

Відео дня

Під час Форуму проходитиме виставка «Зроблено на Тернопіллі», де свої досягнення представлять аграрні та промислові підприємства області. Свій потенціал презентуватимуть й об’єднані територіальні громади області. 

Ще одним заходом Форуму стане засідання Міжнародного Трейд-клубу – організації, яка об’єднує співробітників з торгово-економічних питань майже 60-ти посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні та сприятиме залученню іноземних інвестицій в економіку Тернопільської області.

23 травня учасники Трейд-клубу братимуть участь в панельних дискусія Форуму, а вже 24 травня відбудуться зустрічі в форматі В2В з підприємцями області.