Учасники та чемпіони шоу поділяться своїми історіями і враженнями з гостями \ amp.arabianbusiness.com

Перший у світі ресторан MasterChef, створений за мотивами кулінарного шоу, відкриється в Millennium Place Marina в Дубаї в квітні.

Читайте такожУ дубайському барі пропонують коктейль за $650

Керувати створенням кухні і складати меню для проекту буде всесвітньо відомий шеф-кухар Марія «Маргарита» Ваамонде-Беггс, повідомляє amp.arabianbusiness.com. Вона вже приступила до розробки меню та навчання персоналу.

Відео дня

Відкриття ресторану відбудеться в рамках угоди, підписаної в минулому році між The First Group і Endemol Shine Group, продюсером і дистриб'ютором шоу.

MasterChef - це одне з найуспішніших у світі кулінарних шоу, яке транслюється більш ніж в 200 країнах. Ресторан познайомить гостей з учасниками програми і рецептами чемпіонів зі всього світу.

«Наша мета полягала в тому, щоб зосередити досвід зірок на стравах, які вони будуть створювати, пропонуючи при цьому невимушену і комфортну ресторанну атмосферу», - сказав Дункан Фрейзер-Сміт, віце-президент ресторанного напряму The First Group. «Вечеря в ресторані MasterChef, the TV Experience, стане абсолютно захоплюючим досвідом», - обіцяє Фрейзер-Сміт.

Учасники та чемпіони шоу поділяться своїми історіями і враженнями з гостями за допомогою своїх фірмових страв.