Сервіс бронювання житла Airbnb запропонував користувачам провести ніч під знаменитою скляною пірамідою паризького Лувру.

Компанія анонсувала конкурс, який проводиться в партнерстві з найпопулярнішим музеєм світу в честь 30-річчя піраміди Лувру, побудованої в 1989 році архітектором Беєм Юймінєм за ініціативи президента Франсуа Міттерана, передає Новое время.

Читайте такожЛувр став найпопулярнішим музеєм світу завдяки Бейонсе - ЗМІ

Переможець отримає можливість переночувати в піраміді, а також повечеряти поруч зі статуєю Венери Мілоської, де буде накрито стіл. Крім того, навпроти картини Леонардо да Вінчі Мона Ліза буде облаштований аперитив, де переможець зможе насолодитися алкогольними та безалкогольними напоями за бажанням.

Після вечері та індивідуальної екскурсії по Лувру, переможця чекає закритий акустичний концерт в розкішних апартаментах Наполеона III.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно відповісти на питання організаторів про те, чому саме ти повинен скласти компанію Моні Лізі. Відповіді приймаються до 12 квітня, а сама «ніч в музеї» відбудеться вже в кінці цього місяця - 30 квітня.

Відео: Airbnb

Як повідомляв УНІАН, один із найбільших музеїв світу - Лувр в Парижі - в минулому році відвідали 10,2 мільйона чоловік, що робить його найпопулярнішим у світі музеєм. Іноземці склали майже 75% відвідувачів Лувру у 2018 році.