SkyUp розширює географію польотів / Фото facebook.com/skyup.airlines

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines планує у 2020 році запустити з Києва та регіонів більше 30 нових напрямків, а також передбачити можливість онлайн-реєстрації.

Як повідомляє mind із посиланням на прес-службу авіаперевізника, навесні та влітку можуть з'явитися рейси до до Італії (Рим, Болонья, Бергамо, Ламеція-Терме, Неаполь, Барі, Піза, Ріміні), Греції (Закіф, Корфу, Іракліон), Португалії (Лісабон), Іспанії (Барселона), Ізраїлю (Тель-Авів), Болгарії (Бургас), Грузії (Батумі, Тбілісі), Кіпру (Ларнака).

Як зазначається, упродовж минулого року SkyUp виконала 12 198 рейсів та перевезла 1 709 632 пасажири. Також у 2019 році було розширено регіональну та міжнародну польотну програму. Зокрема, запущено рейси між Києвом, Запоріжжям, Одесою, Харковом і Львовом. Зі столиці та інших міст відкрилося майже 40 напрямків – розширили карту пунктів призначення та відкрили нові країни Європи (Італія, Франція, Іспанія, Греція, Португалія, Хорватія, Чорногорія, Чехія, Австрія, Албанія), Кавказу (Грузія, Вірменія), Близького Сходу (Єгипет, Ізраїль) і Південної Азії (Шрі-Ланка). 

Відео дня

Читайте такожSkyUp назвала найбільш популярні напрямки минулого року

Найпопулярнішими напрямками регулярних рейсів стали Барселона, Тбілісі, Батумі. А чартери найчастіше літали до Шарм-ель-Шейху, Хургади, Анталії.

Як повідомляв УНІАН, SkyUp відкрив продажі на сім регулярних маршрутів з Києва і регіональних аеропортів України на популярні грецькі курортні острови Іракліон, Корфу і Закінф.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.