Круїзний лайнер Diamond Princess / REUTERS

Круїзна компанія Princess Cruises, якій належить лайнер Diamond Princess, де оголосили карантин через коронавірус, відшкодує вартість поїздки всім пасажирам.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає Громадське.

"Через надзвичайні умови на борту Diamond Princess компанія відшкодує всю вартість круїзу для всіх гостей, включно з авіаквитками, проживанням у готелі, наземним проїздом, передоплаченими наземними екскурсіями, чайовими (для персоналу лайнера - ред.) та іншими статтями витрат", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Окрім того, Princess Cruises не стягуватиме додаткову плату за послуги на борту Diamond Princess і подарує кожному пасажиру лайнера безкоштовну поїздку аналогічної вартості.

Також усім членам екіпажу виплатять "достатні доплати за виконану роботу", повідомила круїзна компанія.

Читайте такожЗавтра з Києва в Ухань вилітає літак для евакуації українців - посольство

Як повідомляв УНІАН, станом на сьогодні, 10 лютого, на лайнері виявлено нових хворих, загальна кількість яких уже досягла 130 осіб. Серед інфікованих, зокрема, двоє громадян України.

4 лютого в японському порту Йокогами круїзний лайнер Diamond Princess ("Діамантова принцеса") помістили на карантин, оскільки в одного з пасажирів виявили коронавірус 2019-nCoV.

У зв'язку з цим близько 3700 осіб на судні, включаючи членів екіпажу, були поміщені в карантин.

За даними українського МЗС, на судні знаходяться 25 громадян України - члени екіпажу. Усього на судні 3 700 тис. осіб з 56 країн світу, з яких 2 тис. 700 - пасажири.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.