Тарас Чекурда: Аквапарк 'Острів скарбів' – отримання максимум позитивних емоцій всією сім'єю

Сімейний відпочинок - ідеальний час, щоб провести його з найближчими й набратися позитивних емоцій. Тільки важливо його так організувати, щоб кожен зміг максимально відпочити. Пустощі, активності або спокійний відпочинок біля басейну - переваги у кожного різні і їх іноді складно врахувати, але цілком реально. 

Відвідавши аквапарк «Острів скарбів», сімейний відпочинок пройде по вищому розряду. Тут кожен знайде заняття до душі й зможе вдосталь насолодитися приємними емоціями. Як говорить Тарас Чекурда, це територія задоволення абсолютно для всіх. 

Що такого привабливого в аквапарку?

Кирилівка на Азовському морі - ідеальне місце, щоб провести уїк-енд або повноцінну відпустку. Вона вже заманює наявністю моря. Поплавати в солоній воді або просто подихати морським повітрям - погодьтеся, приємне проведення часу.

Відео дня

Тільки це ще не все, чим можете зайнятися і «Острів скарбів» повністю у вашому розпорядженні. Поєднання активностей і релаксу - ось головна фішка аквапарку.

Тарас Чекурда: Аквапарк 'Острів скарбів' – отримання максимум позитивних емоцій всією сім'єю

Якщо не уявляєте своє життя без захоплюючих емоцій, то вам пропонують:

  • Хочете себе відчути як космонавт? У вас буде така можливість.
  • Мрієте отримати відчуття вільного падіння? З 12-метрової висоти опинитеся в басейні за 8 секунд. 
  • Якщо хочете опинитися на гірській річці, тоді у вас є така можливість. Одна з гірок імітує сплав по гірській річці. Отримайте максимум захоплення і незабутніх емоцій.
  • Мрієте прокотитися з близькими людьми? Буде й така можливість. 12 секунд м'якого віражу і ви опиняєтеся в басейні.

Повірте, це далеко не всі варіанти гірок, які знайдете на території аквапарку. У вас буде унікальна можливість отримати максимум емоцій.

Хотіли б розслабитися і спокійно відпочити? В аквапарку буде така можливість. Кілька басейнів зі зручними шезлонгами в вашому розпорядженні. Плавайте або ніжтеся на свіжому повітрі, лежачи на шезлонгу. А ще вас точно зацікавить «лінива річка». 

Прогулянка по ній на самоті або з коханою людиною подарує максимум розслаблення.

Тарас Чекурда: Аквапарк 'Острів скарбів' – отримання максимум позитивних емоцій всією сім'єю

Діти теж залишаться задоволеними від відвідування аквапарку:

  • Для дітлахів є гірки, на яких можна здорово покататися і повеселитися. А ще басейн, в якому можна погратися. 
  • Справжній піратський корабель не залишиться без уваги. Взяти участь в штурмі або постріляти з водяних гармат - мрія будь-якого малюка.

За словами Тараса Петровича Чекурда, тут кожен знайде заняття, яке йому найбільше до душі. Ніхто не залишиться сумним і самотнім.

Не забувайте ще про те, що всі разом можете взяти участь в конкурсах, різних іграх та інших цікавих, які щодня проводить команда аквапарку для своїх гостей. Спільні заходи тільки об'єднують. 

А ще варто відзначити розважальну програму. Зараз готується концертна програма та якщо дозволить карантинні обставини, то гостям буде весело. Зірки української та закордонної естради скучили по Кирилівці й готові дарувати позитивні емоції, настрій.

Відпочинок всією сім'єю на березі моря - найкраще, що може бути. Це прекрасна ідея для повноцінної відпустки або уїк-енду. Як стверджує Тарас Чекурда, важливо тільки бажання і можливість тут же з'явитися. Нехай сімейне проведення часу тільки принесе максимум задоволення.