Коктейль коштував у 100 разів дорожче, ніж очікувала жінка / ua.depositphotos.com

Туристка замовила в барі свого готелю коктейль, не уточнивши його ціну, і згодом була просто шокована, коли побачила рахунок, адже її напій коштував 1890 фунтів стерлінгів (понад 2300 доларів). Як пише Independent, жінка поділилася подробицями цієї події.

За її словами, це сталося незадовго до Нового року. Повернувшись до свого Лондонського готелю, "трохи напідпитку", вона замовила коктейль під назвою "1890". "Я думала, що він коштує 18,90 фунтів (близько 23,5 долара – УНІАН)", — сказала вона.

Жінка розповідає, що, коли вона виявила, що коктейль коштує майже 2,5 тисячі доларів, вона показала чоловікові рахунок і він "вийшов з бару зі сміхом".

Відео дня

Туристка вибачилася перед барменом, зазначивши, що й гадки не мала, що коктейль коштує такі гроші. Після цього бармен покликав менеджера, який втішив жінку, запевнивши, що все в порядку.

"Це була перша з п'яти ночей перебування в цьому готелі. Якщо вони попросять мене заплатити 2000 фунтів за цей коктейль, У мене точно трапиться серцевий напад, тому я уникала бару, як чуми", - розповіла жінка.

Пізніше жінка все ж ще раз зустріла менеджера, який назвав її "дівчиною, яка змусила нас відкрити Cristal" (одна з найпрестижніших і дорогих марок шампанського в світі - УНІАН).

Він розповів їй, що бармена, який її обслуговував, відправили на переатестацію, оскільки він повинен був переконатися, що клієнти знали про таку високу вартість коктейлю.

 "Відтепер я завжди перевірятиму ціни на коктейлі", - запевняє жінка.

Уточнювати ціну на страву або напій при замовленні - це дійсно хороша порада, яка може запобігти небажаним витратам.

Раніше дві туристки поділилися дорогою помилкою, яку вони зробили під час подорожі на човні у Франції, і яка коштувати їм понад півтисячі доларів. Їх змусили заплатити понад 500 євро за пасту з лобстером.

Вас також можуть зацікавити новини: