Ресторан розміститься на висоті 1 484 м над рівнем моря \ \ thenational.ae

В Об'єднаних Арабських Еміратах відкриється найвище розташований ресторан в країні.

Читайте такожУ Дубаї побудують найвище розташований басейн у світіВідкриття заплановано на 1 жовтня в еміраті Рас-Аль-Хайма, на вершині найвищої гори країни - Джебель Джаїс, повідомляють russianemirates.com. Заклад під назвою 1484 by Puro розміститься на висоті 1 484 м над рівнем моря (що відображено в назві), в гірському масиві Хаджар. З його тераси будуть відкриватися приголомшливі панорамні види з висоти пташиного польоту.

У меню представлені страви міжнародної кухні: наприклад, кальмари фрітті, креветки васабі, смажене курча по-корейськи, риба зі смаженою картоплею, качка конфі, тушковані яловичі ребра і смажений морський окунь. Любителі солодкого можуть спробувати такі десерти, як фініковий пудинг і тірамісу. У закладі також подається сніданок по меню з яйцями Бенедикт, традиційною шакшукою.

Відео дня

У ресторані будуть дотримуватися заходів профілактики коронавірусу, включаючи соціальне дистанціювання, у зв'язку з чим його максимальна місткість складе 76 відвідувачів.

Також на вершині гори Джебель Джайс знаходиться найдовший у світі зіплайн Jebel Jais Flight протяжністю 2,83 км, а також центр розваг і пригод Jais Adventure Peak. 

Новини по темі: