"Укрзалізниця" на період новорічних свят запустила експрес до курорту "Буковель" / фото uz.gov.ua

"Укрзалізниця" на період новорічних свят запустила "Буковельський експрес" за маршрутом Львів - Ясіня.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Поїзд робитиме зупинки на станціях Івано-Франківськ, Яремче, Микуличин, Татарів, Ворохта та ін. Експрес курсуватиме щодня з 25 грудня 2021 року до 16 січня 2022 року, крім 1 та 4 січня. Потім поїзд курсуватиме по п’ятницях, суботах та неділях", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожМінус 17 рейсів: Ryanair істотно скоротив зимовий розклад

"Буковельський експрес" відправлятиметься зі Львова о 06:40 та прибуватиме на кінцеву станцію Ясіня о 12:25.

Зазначається, що новим потягом пасажири можуть менш ніж за 5 годин доїхати до станції Татарів (Буковель), а далі дістатися курорту "Буковель" за 20 хвилин автобусними шатлами.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрзалізниця" за нагоди новорічних свят призначила низку додаткових потягів до гірськолижників курортів.

Йдеться про потяги за маршрутами: Київ – Ужгород (через Славське), Київ – Ворохта (через Буковель), Київ – Івано-Франківськ, Київ – Ворохта (через Буковель), Харків – Львів.

Маршрут потягу Київ – Яремче продовжено до Ворохти (через Буковель).

Довідка УНІАН. "Укрзалізниця" - акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі. Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації. Українська залізниця забезпечує 82% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, що здійснюються усіма видами транспорту. За обсягами вантажних перевезень українська залізниця посідає четверте місце на Євразійському континенті, поступаючись лише залізницям Китаю, Росії та Індії.

Вас також можуть зацікавити новини: