У німецькому Дрездені влаштували незвичайну інсталяцію з порожніх стільців, щоб привернути до уваги до проблем представників ресторанного та готельного бізнесу, сильно постраждалих через пандемію коронавірусу.

Читайте такожПрощавай, літня відпустко за кордоном

Так, на великій площі Ноймаркт (Neumarkt) в історичному центрі міста встановили кольорові ряди різноманітних порожніх стільців з ресторанів та готелів, щоб показати наслідки пандемії коронавірусу для індустрії гостинності. 

Відео дня

Також на окремих стільцях порозміщували окремі слова чи цілі фрази, зокрема, "Heute wegen gestern geschlossen", що перекладається як "Зачинені сьогодні через вчора".

Зазначимо, індустрія туризму, гостинності та розваг чи не найбільше постраждала від наслідків пандемії коронавірусу та спричиненого нею карантину. Галузь практично завмерла, мільйони людей по всьому світу залишилися без роботи, а чимало власників малих та середніх підприємств ризикують втратити свій бізнес. Більш того, за прогнозами експертів, індустрія подорожей і гостинності буде виходити з карантину однією з останніх, а тому їй ще не скоро вдасться відновити втрачені позиції.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше у Всесвітній туристичній організації підрахували, як сильно коронавірус обрушить індустрію подорожей.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.