В Барселоні місцеві жителі поступово виходить на пляжі для прогулянок, купання і занять спортом. Також люди виходять на прогулянки містом у вечірні години.

Тим часом літні тераси ресторанів у столиці Каталонії вже готуються до відкриття.

Читайте такожНе менше двох метрів: після закінчення карантину на пляжах Іспанії можуть ввести обов'язкову дистанцію між туристами

Відео дня

Станом на 8 травня з початку пандемії на COVID-19 в Іспанії захворіли понад 220 тисяч людей, з них більше 26 тисяч померли. Країна посідає друге місце в світі після США за кількістю інфікованих, хотя протягом останніх тижнів в країні спостерігається позитивна динаміка подолання вірусу. До початку травня в Іспанії діяли одні з найжорсткіших карантинних обмежень у світі. Приміром, людям взагалі було заборонено виходити з дому, окрім походів до продовольчих магазинів чи до аптек. Причому це мала бути велика закупка на кілька днів, а не похід за хлібчиком.

Втім, зараз в країні вже можна ходити на вулицю для прогулянок та занять спортом, хоча з обов'язковим дотриманням соціальної дистанції та носінням масок у громадських місцях.

Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, іноземні туристи ймовірно не зможуть відпочити в Іспанії влітку 2020 року через пандемію коронавірусу COVID-19.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.