Прикордонники одразу вжили заходів щодо забезпечення безпеки життя і здоров'я цивільного населення / Begemot.media

Російські окупаційні війська атакували протитанковою керованою ракетою прикордонний наряд, що здійснює прикриття відділу прикордонної служби «Сартана» поблизу Маріуполя.

Про це повідомляє у Facebook штаб Операції Об’єднаних сил.

Читайте також"Вдалий постріл снайпера ОСи": в мережі показали ліквідованих бойовиків "ДНР" (фото)

Відео дня

«Сьогодні, 20 липня, від одного з прикордонних нарядів зі складу Об’єднаних сил, що здійснює прикриття відділу прикордонної служби «Сартана», надійшло повідомлення про вибух поблизу них протитанкової керованої ракети, яка була випущена з боку тимчасово окупованої території України. Особовий склад і техніка прикордонного наряду пошкоджень не зазнали. Прикордонники одразу вжили заходів щодо забезпечення безпеки життю та здоров'ю особового складу та цивільного населення, організували спостереження», - наголосили у штабі ООС.

Також у штабі нагадали, що ворог часто вдається до таких провокацій, спрямованих не лише на військовослужбовців Об’єднаних сил, а й на мирних жителів Донбасу. Наприклад у травні російські окупанти двома протитанковими керованими ракетами обстріляли КПВВ «Гнутове» під час його роботи, коли мирне населення здійснювало оформлення документів для перетину лінії розмежування.

Як повідомляв УНІАН, українські військові ліквідували терориста Сергія Копенкова з позивним "Рокер". У мережі показали фото.