Боєць був на війні від самого початку / facebook.com/72.brigade.best

Оператор-навідник бойової машини піхоти Микола Семенюк загинув на передовій від кулемета під час новорічного перемир’я. Це сталося у селищі Гладосове.

Зібраний рюкзак, на ньому жовто-синя стрічка, поряд бронежилет та берці – побратими позбирали всі речі, які залишилися від загиблого, йдеться у сюжеті ТСН.

"Відправимо додому. В нього дружина, двоє дітей залишилось", - кажуть військові. Микола Семенюк родом з Вінничини. Йому було 45 років, він мав дружину, двох синів. На війні був від самого початку, пройшов багато гарячих точок. 

Відео дня

Читайте такожБойовики вчора вгатили із забороненої зброї: сили ООС відповіли знищенням чотирьох окупантів

Командир розповідає, що його боєць пересувався по позиції, коли пролунала черга пострілів. "Розрив дуже великий був", - зізнається позивний "Бахмат". Це був цілком спокійним день, хлопці рубали дрова, як почули кілька пострілів – саме вони стали смертельними для воїна. Олексій прибіг на місце загибелі Миколи першим. "Я прибіг – він іще дихав. Я: старий, що там, все нормально? Він показує, що нормально, а потім уже", - каже позивний "Німець". Медики намагалися врятувати пораненого, але шансів вижити у бійця не було. 

Бойовики відкрили вогонь, щойно почало темніти. Здебільшого напруга на фронті посилюється ближче до ночі, й страждають не тільки військові, а й цивільні. "Переїздили місцеві машини, по них було відкрито вогонь. Без влучання, але намагалися в них влучити", - розповів боєць із позивним "Планшет".

За цю добу ще двоє бійців дістали поранення – новорічне перемир’я поступово змінюється новим загостренням.