Також позиції українських військ були обстріляні в районі хутора Вільний \ фото Лана Борисова, Facebook

Упродовж сьогоднішньої доби бойовики російсько-окупаційних військ шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, один український військовий дістав поранення.

Читайте такожРосійсько-окупаційні війська активізували на Донбасі діяльність ДРГ і "снайперську війну" - Тимчук

Як повідомляє прес-центр Об'єднаних сил у Facebook, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових зі стрілецької зброї поблизу селища Луганське та двічі з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Травневе. Також позиції українських військ були обстріляні в районі хутора Вільний з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Відео дня

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції українських захисників зі стрілецької зброї поблизу селища Широкине та з великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Красногорівка.

"Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в зведенні.