Українські бійці наблизилися до Донецька / фото dnews.dn.ua

"Королівські" піхотинці дооблаштовують раніше зайняті позиції у Мар'їнці.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил. Зазначається, що близько місяця тому воїни окремої механізованої бригади ім. Короля Данила обладнали низку спостережних постів на околицях Мар'їнки. 

Читайте також"Розробили все до деталей": у ЗСУ поділилися подробицями прориву на Донбасі

Відео дня

Відтак, українські піхотинці щоденно здійснювали інженерне дообладнання позицій, їхнє укріплення та розбудову. Зараз на напрямку у бік окупованого смт Олександрівка силами піхотинців зведено повноцінні опорні пункти підрозділів. 

"Завдяки зміцненню позицій підрозділи операції Об'єднаних сил надійно контролюють визначену ділянку відповідальності фактично впритул до Донецька. Відстань між позиціями сил ООС та російськими окупаційними військами на цьому напрямку подекуди складає усього декілька сотень метрів", - зазначили у штабі.

Раніше військовий кореспондент ТРК "Україна" Олексій Кашпоровський повідомив, що військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила закріпилися на нових позиціях у Мар’їнці й тепер українські бійці практично повністю контролюють місто.