Ілюстрація REUTERS

Від початку поточної доби бойовики російсько-окупаційних військ на Донбасі вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожБойовики "ДНР" змусили 70-річного місцевого жителя "гуляти" замінованою територію

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Широкиного з напрямку Саханки зі стрілецької зброї, поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї, також окупанти обстрілювали околиці Богданівки з напрямку Петрівського з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Кримського з напрямку Смілого з міномету калібру 82 мм, ручного протитанкового гранатомету, озброєння БМП, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї, в районі Зайцевого з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї, а також двічі поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів.

"Внаслідок ворожих обстрілів втрат з нашої сторони не зафіксовано. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - додали у прес-центрі.