Безсмертний вважає, що порушення перемир'я ставлять під сумнів перспективність його подальшого підтримання / фото УНІАН

Загибель чотирьох українських військових в результаті обстрілу бойовиками гібридної армії Росії 6 серпня в районі Павлополя може призвести до складного загострення по всій лінії розмежування в районі бойових дій на Донбасі.

Про це сказав представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи на переговорах у Мінську Роман Безсмертний в ефірі телеканалу UATV Russian, передає Liga.net.

Він сказав, що сьогоднішній обстріл стався о 10:22 - у світлий час доби і, якщо не знищені камери ОБСЄ, то можна буде побачити, що саме сталося, і отримати докази.

Відео дня

Читайте такожЗагибель бійців на Донбасі: Зеленський закликав лідерів «Нормандського формату» зустрітися якомога швидше

"Систематичні порушення безстрокового перемир'я, які призвели до загибелі українських військовослужбовців, ставлять під сумнів перспективність подальшого підтримання так званого "безстрокового припинення вогню", - сказав Безсмертний.

За словами Безсмертного, представники незаконних збройних формувань на окупованих територіях Донбасу не в змозі контролювати дії своїх підрозділів і диверсійно-розвідувальних груп.

Він додав, що сьогодні під час зустрічі з людьми, які приймають рішення, рекомендував їм призупинити процес розмінування в Станиці Луганській, оскільки ніхто не може гарантувати безпеку тим, хто цим займається.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 6 серпня, представник Міноборони поінформував, що з початку доби на Донбасі в результаті обстрілу окупантів загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України.

У районі проведення операції Об'єднаних сил в Донецькій і Луганській областях з 21 липня встановлене так зване "хлібне перемир'я".