ru.wikipedia.org

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Наші правоохоронці у Донецькій області знайшли підпільний арсенал у підвалі покинутого скляного заводу ім. Кірова, було вилучено два гранатомети РПГ-18, 20 гранат, протитанкова міна та вибухівка. Особа власника зброї наразі з'ясовується», - сказав Лисенко.

Крім того, за його словами, завдяки спільній операції прикордонників та Служби безпеки України в Донецькій області затримано громадянина нашої країни, який співпрацював з незаконними збройними бандформуваннями як коригувальник вогню по позиціях Збройних сил України та Нацгвардії.

Відео дня

Читайте такожСБУ затримала представника "Правого сектору" біля схованки зі зброєю під Києвом

Також спікер АТО повідомив, що у Дніпропетровській області контррозвідка викрила ворожого агента, який збирав інформацію для російських спецслужб. Його завербували в квітні минулого року в Москві.

«Під час обшуків у затриманого були вилучені комп'ютерна техніка і засоби зв'язку, за допомогою яких він передавав інформацію і підтримував зв'язок зі своїми кураторами», - наголосив Лисенко.

Нагадаємо, вчора УНІАН повідомляв, що киянин знайшов 14 гранат та понад 800 набоїв в одному з парків на проспекті Перемоги.