На Донбасі стріляли російські снайпери / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 30 грудня, збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

Читайте такожНа Донбасі по позиціях українських військових стріляли снайпери, одного бійця поранено

Відео дня

Силовики уточнили, що стріляв ворог із снайперських гвинтівок.

"Обидва випадки зафіксовано поблизу населених пунктів Новомихайлівка та Піски, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД", - йдеться у повідомленні.

Один український військовий отримав поранення. Від початку доби 31 грудня російські окупанти вогневої активності не проявляли.

Втрат серед українських бійців немає.

Нагадаємо, 29 грудня неподалік КПВВ "Майорське" на Донбасі відбувся масштабний обмін утримуваними особами. На підконтрольну Україні територію повернулися полонені, яких утримували бойовики "Л/ДНР". Зокрема, серед них танкіст Богдан Пантюшенко, спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков, журналіст Станіслав Асєєв та багато інших.

Водночас, росіянам та бойовикам віддали організаторів теракту в Харкові, коли загинуло четверо осіб, ексберкутівців, яких звинувачують у розстрілах на Майдані, а також низку російських диверсантів, сепаратистів, шпигунів та терористів.