Ілюстрація / REUTERS

Російські окупанти збільшили застосування диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар на Донбасі.

Про це йдеться у щоденному зведенні прес-служби Міноборони України щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, ГУР повідомляє про заходи командування російсько-окупаційних військ з дестабілізації обстановки, попри декларативні заяви про наміри врегулювати її.

Відео дня

Читайте такожСтало відоме ім’я вбитого учора ворожим снайпером на Донбасі українського бійця

"За даними наших розвідників, протягом березня окупанти збільшили застосування диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар, укомплектованих кадровими російськими військовослужбовцями, які прибули зі складу з’єднань і частин Південного військового округу збройних сил РФ", - йдеться у зведенні.

Водночас сказано, що противник продовжував посилювати свої передові позиції артилерійськими і мінометними підрозділами та розрахунками протитанкових ракетних комплексів.

"Українські захисники перебувають на своїх позиціях, дообладнують їх, і готові прицільним вогнем відповісти на будь-які ворожі збройні провокації та примусити противника дотримуватися тиші", - наголошується у зведенні.