Обстріли Авдіївки / REUTERS

Російсько-окупаційні війська продовжують в односторонньому порядку порушувати будь-які домовленості. Про це штаб АТО повідомляє на сторінці Facebookу зведенні за минулу добу 21 лютого.

Відео дня

Читайте такожУ Міноборони розповіли про зміну тактики окупантів під Авдіївкою

За даними штабу, на Маріупольському напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів окупанти обстрілювали Широкине та Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Гнутове, Талаківку, Водяне, Павлопіль. По Тарамчуку та Широкиному вели вогонь БМП противника.

"На Донецькому напрямку – зі 120 та 82 міліметрових мінометів – загарбники обстріляли Авдіївку, Луганське та Опитне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Луганське, Зайцеве та Кам'янку. По Кам'янці вогонь вів і снайпер. По Авдіївці – танк", йдеться у повідомленні.

Крім того, на Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів обстріляли Катеринівку та Новоолександрівку. З гранатометів – Станицю Луганську. "Загалом зафіксовано 59 обстрілів. Одного нашого військового поранено", – підсумували у штабі.

Нагадаємо, раніше було досягнуто домовленостей про введення "режиму тиші" на Донбасі з 20 лютого, проте тієї ж ночі бойовики зірвали це перемир'я, обстрілявши українські позиції.