REUTERS

Учора, 1 вересня, в зоні АТО, російсько-окупаційні війська зі стрілецької зброї 20 разів обстрілювали укріплення сил АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-центр штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що на Луганському напрямку противник чотири рази відкривав вогонь у районах н. п. Станиця Луганська, Кримське та Жовте. 

Відео дня

На Донецькому напрямку 14 разів, під вогнем зі стрілецької зброї опинились опорні пункти ЗСУ біля Авдіївки, Зайцевого, Майорська та Шахти Бутівка.

Читайте такожООН передала мешканцям окупованих районів Луганщини гуманітарну допомогу

На Маріупольському напрямку ворог бив двічі в районі н.п. Водяне. 

«З метою збереження життя українських захисників сили АТО відкривали вогонь у відповідь лише раз», – зазначили у штабі АТО.

«Водночас, органами військового управління, військами та силами АТО продовжуються вживатися заходи із недопущення порушень режиму припинення вогню. З метою взаємодії, на опорних пунктах підрозділів військових частин залучається окрема категорія військовослужбовців сил АТО та оперативно-тактичних угруповань. Одночасно керівництво АТО заявляє про готовність української армії адекватно реагувати на усі агресивні дії ворога, які несуть загрозу нашим бійцям і мирним мешканцям», – йдеться в повідомленні.