Атаки прикордонних з Україною регіонів завдають дедалі більше збитків Путіну і РФ / Колаж УНІАН, скріншоти

Смертоносні напади на російські регіони, що межують з Україною, завдають дедалі більше збитків РФ через вторгнення Володимира Путіна. Але це ще не означає, що люди відмовляються від російського президента через війну. Про це пише Bloomberg.

Видання нагадує, що останніми тижнями регіони, включно з Бєлгородом і Курськом, зіткнулися з атаками безпілотників і ракет, оскільки Україна проводить кампанію, націлену на інфраструктуру та промислові об’єкти, включаючи нафтові установки, щоб підірвати російську військову машину.

"Після перемоги на президентських виборах, що відбулися минулими вихідними, Путін зіткнувся з дедалі більшою вимогою покращити протиповітряну оборону та посилити охорону кордонів, щоб захистити жителів. Україна погрожує активізувати свою кампанію, щоб завдати шкоди промисловому потенціалу Росії та підірвати суспільний дух, щоб послабити підтримку Путіна через війну, яка триває третій рік", - ідеться у матеріалі.

Відео дня

Видання вказує, що російська компанія швидкого харчування "Вкусно і точка", яка придбала мережу McDonald’s Corp. після виходу американського гіганта з країни, заявила, що тимчасово закрила всі свої ресторани в регіоні з міркувань безпеки.

"ПАТ "Северсталь" мільярдера Олексія Мордашова, якому належить Яковлевський залізорудний рудник поблизу Бєлгорода, менш ніж за 100 кілометрів від кордону, минулого тижня заявило, що надасть 310 мільйонів рублів на підтримку працівників, які працюють "у непростих умовах", - зазначає ЗМІ.

Водночас особа, наближена до Кремля, повідомила виданню, що напади на Бєлгород змушують Росію відволікати сили від лінії фронту. При цьому "більшість людей у Бєлгороді продовжують підтримувати Путіна".

Атаки на прикордонні з Росією регіони - останні новини

Авіація РФ 500-кілограмовими бомбами знищила село в Бєлгородській області Росії.

На опублікованих кадрах видно, що село практично повністю знищено, розділивши долю сотень великих і маленьких сіл на сході та півдні України.

Також УНІАН повідомляв, що Бєлгород потужно атакували з РСЗВ. Російські Telegram-канали пишуть, що внаслідок атаки є загиблий і постраждалі.

Тим часом у Міноборони РФ традиційно відзвітували про те, що це була лише "спроба атаки", і що її відбили.

Вас також можуть зацікавити новини: