3 ОШБр разом з іншими підрозділами зайняла певні рубежі оборони навколо Авдіївки / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Основний напрямок для росіян на сьогодні після Авдіївки - Ласточкине, написав заступник командира третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Максим Жорін.

"У ворога на Авдіївському напрямку достатньо сил і засобів для просування далі. І вони будуть це робити", - зазначив він.

За інформацією Жоріна, зараз 3 ОШБр разом з іншими підрозділами зайняла певні рубежі оборони навколо Авдіївки.

Відео дня

"Інтенсивність боїв висока, але, звичайно, не настільки жорстка, як була в місті. Основний напрямок для росіян на сьогодні - Ласточкине. Ми чітко усвідомлюємо, що в самому місті п***ри мають достатньо сил для подальшого наступу", - додав він.

Вихід ЗСУ з Авдіївки - актуальне

У Міністерстві оборони Британії, посилаючись на дані розвідки, заявили, що російським загарбникам не вистачає боєздатності негайно скористатися результатом захоплення Авдіївки.

"Їм знадобиться період для відпочинку та переоснащення. Найближчими тижнями Росія, ймовірно, прагнутиме поступово розширити територіальний контроль за межами Авдіївки", - говорилося в повідомленні.

Вас також можуть зацікавити новини: