В Генштабі назвали успіхи української авіації за добу / facebook.com/PvkZahid

Упродовж минулої доби українська авіація завдала 9 ударів по районах зосередження ворога.

"Українська авіація протягом минулої доби завдала 9 ударів по районах зосередження ворога та 2 удари по його засобах протиповітряної оборони", - йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Водночас, як зазначається, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України вразили один пункт управління, 6 районів зосередження живої сили та військової техніки, оди склад боєприпасів та один засіб радіоелектронної боротьби ворога.

Відео дня

Війна в Україні: актуальні дані

ПФ не залишає своїх намірів захопити повністю Донецьку область. Веде наступальні дії на Бахмутському і Авдіївському та намагається поліпшити тактичне положення на Куп'янському і Лиманському напрямках. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському - обороняється.

На тлі російської агресії в НАТО розраховують на збільшення військової допомоги Україні з боку Заходу. Генсек Альянсу Столтенберг заявив, що Захід може надати Україні більше важкого озброєння.

"Ми знаходимося у вирішальній фазі війни", - заявив Столтенберг і зазначив, що саме тому зараз вкрай важливо надання Україні зброї, яка допоможе наблизити перемогу над Росією. 

Вас також можуть зацікавити новини: