ЗСУ на Донбасі відбили 13 атак окупантів / фото прес-служба ЗСУ

На Луганщині та Донеччині українські військові сьогодні, 1 червня, відбили 13 атак ворога, на двох локаціях ще тривають бої.

Про це повідомляє Угруповання Об’єднаних сил у зведенні станом на 21:00.

"Уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури, мирних житлових кварталах", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що окупанти обстріляли понад 25 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили 73 цивільних об’єкти, з них: 67 житлових будинків, центр безпеки громадян, підприємство "АЗОТ", меблеву та центральну збагачувальну фабрики і відділення поліції.

"Українські захисники і захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили сьогодні 13 атак ворога. На двох локаціях ще тривають бої. Наші відважні воїни завдають рашистським загарбникам втрат у живій силі і техніці", - додали в угрупованні.

Зокрема, за добу, що минає, військовослужбовці угруповання ОС знищили: два танки, шість артилерійських систем, вісім бойових броньованих машин та чотири ворожих автомобілі.

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили сім ворожих безпілотних літальних апарати типу "Орлан-10".

Раніше повідомлялося, що бійці угруповання "Схід" за поточну добу знищили 38 російських загарбників. Також українська артилерія знищила ворожий склад з боєприпасами.

Вас також можуть зацікавити новини: