Володимир Путін може взяти Харків, якщо місто перетворять на руїни, вважає Євген Комаровський / фото REUTERS

Президент РФ Володимир Путін може взяти під контроль Харків лише у тому разі, якщо від українського обласного центру залишаться руїни.

В Україні окупанти захоплювали міста цілими лише через зраду, розповів кандидат медичних наук та педіатр Євген Комаровський в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Харків можна взяти, тільки перетворивши його на те, що зробили з Маріуполем. Тобто, якщо стерти місто з лиця землі...", - заявив він.

Відео дня

Доктор Комаровський вважає, що "руїни він (Путін - Ред.) візьме".

"В Україні в принципі, наскільки ми розуміємо, тільки ось те, що було захоплено через зраду - ну, Херсон, Мелітополь, Бердянськ - ось це, так, - те, що захопили зрадою, те захопили цілим. Все інше захоплюється тільки після того, як фактично вони... на захопленому місці отримують руїни", - додав медик.

Нагадаємо, російські загарбники без оголошення війни вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Противники обстрілювали військові та цивільні об'єкти, зокрема, в Харкові, було багато жертв та постраждалих.

Ворогам вдалося взяти під контроль низку населених пунктів на сході та півдні української держави. Маріуполь через супротивників був майже повністю знищений, загинули понад 20 тисяч осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: