Антон Геращенко розкритикував російське військове командування / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Радник глави МВС України Антон Геращенко звернувся до російських генералів і запитав, коли вони нарешті почнуть збирати трупи ошуканих президентом РФ Володимиром Путіним і ними солдатів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Російські генерали! У вас совість є? Коли ви нарешті почнете збирати трупи ошуканих Путіним і вами солдатів? Зараз у Вознесенську Миколаївської області поставлений вагон-рефрижератор для морожених туш худоби. Туди склали трупи кинутих вами солдатів", - розповів він.

Відео дня

Геращенко додав, що серед них: з Вознесенська - 9 трупів; з Нової - Одеси - 6, села Прибужани - 2.

За його словами, це тільки ті, яких звезли організовано. Десятки трупів прикопали місцеві жителі, щоб не розводити антисанітарію.

"Вибирайте парламентера - починайте переговори. Контактна особа - Віталій Кім (голова Миколаївської ОДА, - УНІАН.)", - підсумував Геращенко.

Раніше стало відомо про те, що Міноборони РФ наказало знищувати тіла своїх військових, загиблих в Україні. Відповідний документ від 26 лютого, підписаний заступником міністра оборони РФ Олексієм Криворучком, опублікувало Оперативне командування "Північ".

Як повідомляли очевидці, в Чаплинці, на адміністративному кордоні з Кримом, 9 березня насипом в яму закинули тіла близько 50 убитих на Херсонщині та Миколаєві російських солдатів і з самого ранку спалювали їх.

Вас також можуть зацікавити новини: