Росія вдарила бомбами по Харкову / ілюстрація Харківська ОДА

Удень 17 травня Росія обстріляла Харків, унаслідок влучень у місті спалахнули пожежі,

Оновлено. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що станом на 20:32 відомо про трьох загиблих та 28 поранених.

До цього він зазначав, що кількість поранених зросла до 25 людей: "Двоє загиблих. Двоє врятованих".

Відео дня

Станом на 17:43, стало відомо про те, що постраждали 19 людей, двоє загинули, повідомив голова ОВА Синєгубов:

"Серед постраждалих - 18 чоловіків і одна жінка. Вік від 20 до 60 років. 4 людини у важкому стані. Інші - у середньому. Двоє чоловіків близько 45 років загинули".

Станом на 16:29, було відомо про двох загиблих і 13 поранених, четверо - у важкому стані, написав голова ОВА Олег Синєгубов.

"Прильотів" було кілька, на місцях влучень пожежі. Інформація щодо постраждалих уточнюється", - повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Тelegram після удару.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що, за попередніми даними, окупанти завдали два удари КАБами (керованими авіабомбами), зокрема, по Холодногірському району Харкова.

Росія обстрілює Харків щодня

Як повідомляв УНІАН, місто Харків російські війска обстрілюють щодня. 16 травня місто було атаковано ударними дронами. Були зафіксовані влучання в Основʼянському та Новобаварському районах Харкова. 

У середу, 15 травня, російські загарбники атакували Харків, завдали удару по району щільної житлової забудови. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляв, що внаслідок обстрілу Шевченківського району Харкова пошкоджено 5-поверхову будівлю. Внаслідок обстрілу травмовано двоє цивільних чоловіків 40 та 20 років. Їх госпіталізували. 

Вас также могут заинтересовать новости: