"Мінусовано" ще чимало окупантів та їхньої техніки  / скріншот

В Україні триває повномасштабна війна, і втрати Росії за добу на нашій землі зросли на 700 осіб та перетнули нову "червону лінію" - тепер становлять понад 433 тисячі супротивників.

Загальна кількість втрат РФ у живій силі тепер приблизно 433 090 окупантів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook. За його даними, ліквідовано також ще дев'ять танків супротивника, стільки ж бойових броньованих машин, 16 артилерійських систем і 37 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Росія також втратила на українській землі сім одиниць автомобільної техніки та автоцистерн і три одиниці спецтехніки.

Відео дня
Знищено ще чимало ворогів та їхньої техніки / інфографіка УНІАН

Коли скінчиться війна в Україні - що треба знати

Український президент Володимир Зеленський говорив, що ніхто не знає, коли завершиться протистояння між нашою державою та РФ, але підкреслював, що нам потрібно протриматися ще цей рік. Низка експертів говорили, що кінець війни в Україні може бути несподіваним.

Британський прем'єр Ріші Сунак на початку цього року під час візиту в Київ заявив, що війна може ще довго тривати, але український народ переможе.

Росіяни намагаються атакувати на низці напрямків, зокрема, упродовж минулої доби було "гаряче" на Авдіївському та Лиманському. Захисники України дають гідну відсіч окупантам. Варто зазначити, що втрати ворога на 19 березня 2024 року становили приблизно 432 390 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: