У Старомайорському у полон взяли російських десантників / скріншот

Воїни Сил спеціальних операцій Збройних сил України проводили зачистку села Старомайорське Донецької області, був бій з членами російського 247-го парашутно-десантного полку.

Супротивники зазнали поразки й були змушені здатися у полон, повідомили ССО у своєму каналі в Telegram. За їхніми даними, у населеному пункті базувався підрозділ ворожих десантників, і з ним боролися українські воїни тактичної групи 3-го окремого полку спецпризначення.

"Під час зачистки населеного пункту група ССО України виявила штабну документацію одного з батальйонів 247-го парашутно-десантного полку РФ. Також у телефоні одного зі знищених окупантів виявили список, в якому зафіксовано чималі втрати цього підрозділу", - йдеться у повідомленні.

Контрнаступ ЗСУ триває - що сьогодні варто знати

Генштаб Збройних сил України повідомляв, що наші захисники та захисниці рухаються вперед на південному напрямку. Крім того, українські воїни мають успіхи на Донбасі.

У середині липня стало відомо, що наші бійці зайшли у Старомайорське, й там тривають вуличні бої. 26 липня у Генштабі ЗСУ повідомили, що Сили оборони України мали успіх у районі цього населеного пункту.

Варто зазначити, що росіяни окупували Старомайорське після того, як вони здійснили повномасштабне вторгнення в Україну. Село розташоване на кордоні Донецької та Запорізької областей.

Вас також можуть зацікавити новини: