Знищення окупантів на Донецькому напрямку / фото ВМС ЗСУ

Бійці Військово-Морських сил ЗСУ протягом минулої доби успішно усували окупантів на Донецькому напрямку. Вони ліквідували до 15 солдатів російської армії і знищили склад з боєприпасами.

Відповідною інформацією поділився прес-центр ВМС ЗСУ в офіційному Telegram-каналі.

"Українські захисники, які проходять службу у військових частинах та підрозділах морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, продовжують у складі угруповань тримати оборону на займаних рубежах. Так, протягом вчорашньої доби, 6 серпня, на Донецькому напрямку морські піхотинці знищили до 15 чоловік живої сили ворога та 1 склад з боєприпасами", — повідомили у ВМС.

Відео дня

Артилерійські підрозділи Військово-Морських сил теж здійснюють прицільну стрільбу по рашистам. Втрати, які вони завдали противнику, поки уточнюються.

Нагадаємо, на півдні минулої доби українські захисники ліквідували 72 окупантів. Вони також підірвали 4 зенітно-ракетні системи С-300, зенітно-ракетний гарматний комплекс "Панцир-С1", 122-мм гаубиці та іншу техніку.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: