Що відбувається у Маріуполі сьогодні / фото t.me/andriyshTime

У підвалі зруйнованої лікарні в Маріуполі з березня живуть 12 людей похилого віку, їм допомагають сусіди.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Приморський район. В підвалі зруйнованої лікарні залізничної дороги з березня досі мешкають 12 людей літнього віку. Виживають виключно через допомогу сусідів. Окупаційна влада просто не помічає подібних проблем, тому що в телевізор їх красиво не упакуєш", - наголосив він.

Відео дня

Крім того, додав Андрющенко, у тому ж районі, за адресою вул. Кронштадтська 12, "цілий під'їзд змушено живе у підвалі та під'їзді".

"Квартири зруйновано вщент. А в той час в новий показовий квартал розподіляють наближених до окупаційної влади людей", - зазначив радник мера.

У підвалі зруйнованої лікарні в Маріуполі з березня живуть люди похилого віку (фото)

Життя у Маріуполі

Як відомо, з початку березня Маріуполь знаходився у блокаді окупаційних військ РФ. Загарбники скидали бомби на Маріупольський пологовий будинокдраматичний театр та інші будівлі, в яких ховалися мирні люди.

За даними прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, внаслідок російської агресії було знищено понад 95% всіх споруд міста.

У середині травня захисники "Азовсталі" вийшли з території заводу. Вони тримали оборону більше 80 днів. Після цього Маріуполь опинився в повній окупації.

Раніше мер міста Вадим Бойченко повідомив, що у Маріуполі лишається понад сто тисяч жителів. В більшій частині міста немає води та світла, опалювальний сезон не зможуть почати.

Вас також можуть зацікавити новини: