У Сумській області ворог "накрив" вогнем одну громаду / фото t.me/Zhyvytskyy

Російські окупанти обстріляли Новослобідську громаду Сумської області, внаслідок ударів пошкоджено місцеве агропідприємство.

Громаду вороги атакували зі ствольної артилерії, в одному з прикордонних сіл розірвалися 9 ворожих снарядів, про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

"Постраждало місцеве агропідприємство. Вибухи частково зруйнували дахи та стіни в трьох складах із зерном. Також пошкоджені два трактори та три автомобілі. "Прильоти" були і поруч із адмінбудівлею. Там пошкоджені вікна та електродроти", - зазначив Живицький.

Відео дня

Ніхто з людей, за його словами, не постраждав.

Ситуація в Сумській області під час війни з РФ - що варто знати

Російські окупаційні війська у перші дні повномасштабного вторгнення вдерлися на територію низки північних областей України, зокрема, в Сумську, Київську та Чернігівську. Навесні наші воїни вибили супротивника з цих областей.

Пізніше вороги не раз обстрілювали Сумську область з різного озброєння, є руйнування, жертви й постраждалі. Зокрема, 21 листопада стало відомо, що окупанти зі своєї території з "Градів" та інших видів озброєння обстріляли одне з сіл, пошкоджено газопровід, зазнали руйнувань щонайменше п’ять осель.

Вас також можуть зацікавити новини: